Sektörde 25 yıla yaklaşan deneyimli ve profesyonel bir ekip tarafından kurulan Sanatkar Ofset, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda gelişen teknolojileri takip ederek sektörün ihtiyaçlarını karşılamayı amaç edinmiş ve sektörde en iyi hizmet modelini uygulamak için tüm imkanlarını seferber etmektedir.
Yüzde yüz müşteri odaklı çalışan, Toplam Kalite Yönetimi felsefesini benimseyen Sanatkar Ofset, bünyesinde baskı öncesi, baskı ve baskı sonrası tüm departmanları bulunduran bir tesistir.

Sanatkar Ofset ailesi olarak sizlerin ihtiyaçlarına daha hızlı ve kaliteli olarak yetişebilmemiz için 2015 yılında makine parkurumuza dahil ettiğimiz Man Roland 5+Lak ofset baskı makinemizle kaliteye önem veren siz değerli müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek adına Ofset Dünyası markamızı kurmuş bulunmaktayız.

Sanatkar Ofset, ofset baskı tekniği ile tabaka kağıda baskı yaparak, her tür tasarımı hayata geçirir.

Kurulduğu günden bugüne benzersiz çözümleriyle sektöre yön veren, ofset baskı tekniğini en iyi şekilde uygulamayı kendine amaç edinen, modern tesisi, son teknoloji makine parkuru ve uzman personeli ile fark yaratmaya ve sektöre koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle hizmet vermeye devam edecektir.